Sportschooleigenaar, gearresteerd voor heropening, vertelt Tucker dat hij ‘niet bang is voor tirannen’

1

De gym-eigenaar heeft vanaf juni, vanaf dat hij weer opende, 13.000 bezoekers gehad meldt hij, en niet één heeft er een [vastgestelde]  besmetting.

‘Gouverneur Murphy kan dat niet zeggen over de verzorgingstehuizen waar hij 100% voor verantwoordelijk is, en die verantwoordelijk zijn voor 50% van de sterfgevallen in de staat’.

‘Gouverneur Murphy vroeg om de gym’s 14 dagen te sluiten, vandaag zijn ze al 132 dagen gesloten’, zegt Ian Smith de mede-eigenaar van de gym, ‘denkt daar maar eens over na’.

‘Eens ze de macht hebben, geven ze die nooit meer af’, sluit Tucker af.

1 REACTIE

  1. Macht is wat je een ander geeft…..Rutte bijvoorbeeld heeft enkel macht doordat er mensen met wapens zijn die ervoor zorgen dat niemand hem een keer de sloot in kan gooien met een trap onder zijn kont na….macht gebaseerd op dodelijk geweld, niet macht omdat iemand een land en een volk goed de toekomst in kan leiden….

    …dat maakt Rutte geen leder van een volk maar een onderdrukker, een tiran als u wilt… Ceausescu was ook een dictator, Enver Hoxa was er een, Angela Merken en Macron zijn dictators, met macht die enkel door geweld word gegarandeerd. Wie als leider zijn eigen volk bij onenigheden met geweld moet dwingen om mee te werken is het woord leider niet waard. Paljassen en Saletjonkers, maar wel met de macht om te laten doden. Vrees ze niet, maar bestrijd ze waar je kunt.

    Heil Odin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here