dinsdag, augustus 11, 2020

Twitter verwijdert accounts van Identitairen

Populair

Stockholm: Parkbezoekers hingen lammeren aan bomen en slachtten ze – Politie komt kijken en doet niks

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor...

Verontwaardiging en hysterie omdat blanke cheerleaders een foto maken met een T-shirt: ‘I love redneck boys’

Verontwaardiging, hysterie en schizofrenie over 6 blanke middelbare schoolmeisjes die een foto maken met een t-shirt. Ohhh God, nooooo...

Stockholm: Politie durft niet met de metro – veel te gevaarlijk

De metro van Rinkeby is geen geschikte plek om 's nachts alleen te verblijven - voor de politie. Dit zegt...

Video toont raketaanval Beiroet – President Libanon sluit ‘raket of bom’ niet uit

De Libanese president Michel Aoun sluit niet uit dat de explosie in Beiroet eerder deze week werd veroorzaakt door...

Engeland: Neger wil blanke dochter ontvoeren – Vader beukt hem tegen het asfalt

Op Twitter is een video geplaatst waarin een blanke Engelsman een zwarte man neerslaat. In de tweet staat dat het...

Negers voerden haar aan de krokodillen – nadat ze haar verkracht en doodgeschoten hadden, zegt de FBI

Een tiener die in 2009 in Myrtle Beach, S.C. verdween, werd in 2009 herhaaldelijk verkracht in een 'stash house'...

Antifa kwam naar de verkeerde stad – Wordt de stad uit geslagen

Tijdens de pro-politie demonstratie "Back the blue" in Fort Collins, Colorado, braken confrontaties en gevechten uit tussen demonstranten en hun...

De muezzin van de Hagia Sophia is overleden aan een hartaanval vlak nadat het een moskee werd

Vorige maand verklaarde Erdogan per decreet dat de Hagia Sophia een moskee werd en naar nu bekend is geworden...

Twee weken geleden werden er al een hele rits ‘rechtse’ accounts geband van YouTube, Facebook, Reddit, Twitter op aandringen van de Joodse ADL, die bepaalt wat blanken wel en niet kunnen zeggen in blanke landen. Blanken zelf gaan daar niet meer over sinds ze de laatste grote slag om Europa verloren hebben.

‘Rechtse’ You-Tube kanalen geband na druk van Joodse organisaties

Afgelopen week ging het tot zwijgen brengen van de Blanke Stem verder.

Het blokkeren van de accounts komt een paar dagen na een rapport van de Amerikaanse non-profit-organisatie ‘Global Project Against Hate and Extremism’. Daarin wordt Twitter beschuldigd medeplichtig te zijn aan het verspreiden van de boodschappen van 67 identitaire accounts met meer dan 140.000 volgers, meldt de NOS.

De NOS zelf komt niet verder dan een spandoek aan een islamitische school en een vermeende bedreiging van een wethouder als voorbeelden van Identitaire ‘misdaden’. Dat is nogal mager. Over de Oostenrijker Martin Sellner, die ook van twitter verwijderd is, framen ze het volgende: Laatstgenoemde raakte vorig jaar in opspraak omdat de dader van de aanslag op een moskee in Christchurch een donatie aan zijn beweging had gedaan.

Tien jaar geleden zou ik me nog verbazen over zoveel kwaadaardig journalisme. Iedereen kan wel geld overmaken naar de NOS, is de NOS dan medeplichtig aan de daden van die donateur? Zoekt de NOS precies uit wie er allemaal gedoneerd hebben. Natuurlijk niet. De heer Sellner is niet verantwoordelijk voor wat mensen, die hij niet kent, doen die geld naar hem overmaken. Iedereen kan wel geld naar je overmaken. Stel je voor dat Volkert van der Graaf geld overmaakt naar het NRC. Is het NRC dan mede-verantwoordelijk voor de moord op Fortuyn? Natuurlijk niet, maar dat is wel wat de NOS suggereert. Al zijn we niet het demoniserende artikel van hoofdredacteur Folkert Jensma van het NRC vergeten dat de ochtend van de moord verscheen. Alle media waren medeschuldig. Zoals ze nu wéér medeschuldig zijn door de haat van (GPAHE) te ondersteunen en verspreiden.

De NOS noemt het ‘Global Project Against Hate and Extremism’ (GPAHE) een non-profit organisatie, maar dat is omdat de NOS propaganda bedrijft en dat vriendelijk klinkt. De organisatie komt voort uit het SPLC en dat was een ordinaire cashcowThe wealthiest civil rights organization in the country. Anti-blank en Joods aangestuurd. Identitairen willen niet meer dan hun identiteit behouden, net als nationalisten hun natie willen behouden. In deze kwade tijden wordt dat als extremistisch of ‘slecht’ gezien, terwijl het niks anders is dan waar alle Europese landen eeuwen voor gestreden hebben, millennia.

Hier staat het hele verhaal van het ‘Global Project Against Hate and Extremism’, inclusief verwijzing naar een PDF van hun uitgebreide rapport. Het zou een apart artikel vergen om dat stuk in stukken te zagen.

Eigen identiteiten, natiestaten en grenzen moeten geruimd worden van de globalistische elite en iedereen die het daar niet mee eens is moet het zwijgen opgelegd worden in de ‘vrije westerse democratieën’ waarin leven. Een vreemde macht kan die ‘vrije westerse democratieën’ opleggen wat inwoners van die ‘vrije westerse democratieën’ wel of niet mogen zeggen.

En dan is daar de staatsmedia van die ‘vrije westerse democratieën’ om die aanval op de vrijheid te verdedigen. De NOS:

De [identitaire] beweging is een van oorsprong Franse rechts-extremistische groep die voor ‘etnopluralisme’ is, wat inhoudt dat rassen volgens hen niet zouden moeten mengen. Ook verzetten zij zich tegen wat zij ‘witte genocide’ noemen, een complottheorie die ervan uit gaat dat een Europese elite de witte Europeaan probeert te vervangen door niet-westerse immigranten.

‘Een complottheorie’, daar gaan we weer. Tot vermoeiens toe is al aangetoond dat het geen complottheorie is, maar vanaf nu kunnen we grappig genoeg naar de NOS zelf verwijzen om de NOS te ontkrachten. Hieronder een screenshot want je weet maar nooit wat de NOS later ‘weghaalt’, hier een link naar de tweet en hier naar het artikel.

En immigratie is niet anders dan het weer, net als dat ze het weer van volgende week ook niet kunnen voorspellen, zou de immigratie ook zo maar eens anders uit kunnen pakken. Wél altijd sneller en meer en nooit minder. Een teken aan de wand is dat, waar politieke partijen zich voor voorgaande verkiezingscampagnes nog uitspraken tegen immigratie en hun beloften dan na de verkiezingen wegwierpen, Hugo de Jonge van het CDA zich nu al voor de verkiezingen heeft uitgesproken om Overijssel compleet te Afrikaniseren binnen luttele jaren.

Hugo de Jonge: We gaan Nederland lekker omvolken en volbouwen

Goed, enfin, kut met peren. Terug naar die organisatie; ‘Global Project Against Hate and Extremism’.

Wie is dat, wie zitten er achter, wat valt er over te vinden?

Heidi Beirich

Heidi L. Beirich, legde in februari van dit jaar een getuigenis af voor een sub-comité van de Amerikaanse Senaat over, jawel; White Supremacy. Als je niet wilt dat je volk uitgeroeid wordt ben je een Blanke Supremacist, daar komt de definitie van onze vijanden op neer en zo maken ze van iets liefdevols iets smerigs. Liefde voor eigen volk en land wordt in ene iets slechts. Hier heb je een link (PDF 23 pagina’s) naar de geschreven versie van de getuigenis van Heidi L. Beirich, waar bovenstaande afbeelding vandaan komt.

Op de website van de SPLC (Southern Poverty Law Centre) staat Beirich nog steeds aangegeven als Intelligence Project Director.

She is an expert on various forms of extremism, including the white supremacist, nativist and neo-Confederate movements as well as racism in academia.

De site van het SPLC is niet up-to-date want volgens de Daily Beast is ze vorig jaar opgestapt na verschillende ontslagen en beëindigingen van SPLC-leiderschap dit jaar, waaronder de medeoprichter, die werd ontslagen wegens beschuldigingen van seksuele intimidatie. Daarover, en over andere zaken bij de SPLC heb ik vroeger uitgebreid bericht op Fenixx, maar de keppeltjes hebben de site laten verwijderen van het internet, dus het zal zonder ondersteunend archief moeten nu.

Bij Russia Today lezen we dat Heidi Beirich de Chief Strategist voor ‘Global Project Against Hate and Extremism’ (GPAHE) is.

The two people behind this word salad, who are mentioned by name in the piece, are CEO Wendy Via and Chief Strategist Heidi Beirich. A cursory search shows both of them are alumni of the notorious Southern Poverty Law Center (SPLC), a marketing outfit posing as a “hate speech” police until internal scandals forced its leadership to resign en masse last year. Politico doesn’t mention any of that, of course.

We kunnen wel vaststellen dat (GPAHE) een voortzetting is van [een deel van het personeel van] het SPLC, nadat die club in opspraak raakte, en voornamelijk van Heidi Beirich die hier omschreven wordt als “A Character Assassin Under the Banner of ‘Peace, Respect, and Understanding“. De agenda is onverminderd dezelfde.

The Federalist beschrijft het boek van Tyler O’Neil, een senior editor bij PJ Media, Making Hate Pay: The Corruption of the Southern Poverty Law Center, en meldt hoe de SPLC ‘haat’ verzint omdat het geld in het laadje brengt en;

O’Neil here covers the role of the SPLC in policing online speech on social media platforms like Twitter and Facebook, and the major tech companies including Amazon and Google came to increasingly rely on the ever-expansive SPLC “Hate List” for their growing efforts to censor and deplatform, particularly after the tragic events of Charlottesville in 2017.

Dát is hoe Twitter- en Facebook banlijsten samengesteld worden. Ze worden aangedragen door specifieke belangengroepen die een eigen bepaalde motivatie hebben. O’Neil ontkracht de ‘haatlijst’ van het SPLC uitvoerig en laat zien hoe sommige door het SPLC verzonnen groepen niet eens bestaan.

Behalve bij het hier boven aangehaalde artikel van Russia Today wordt bijna nergens vermeld dat Wendy Via de CEO en Heidi Beirich de Chief Strategist van ‘Global Project Against Hate and Extremism’ zijn. Op hun eigen website staat überhaupt niet vermeld wie het bestuur vormen. Het SPLC, waar deze anti-blanke haatgroep een voortzetting van is, was daar altijd en stuk opener over.

x= opgestapt na de schandalen van vorig jaar.

v= nog in functie

Leadership

x – Heidi Beirich – Intelligence Project Director

x – Russell Estes – Creative Director (Ashkenazi Jew)

v – Seth Levi – Chief Strategy Officer (Ashkenazi Jew)

v – Erik Olvera – Chief Communications Officer (Sephardic Jew)

Senior Staff

? Zoe Savitsky – Deputy Legal Director, Children’s Rights (Ashkenazi Jew)

? Samuel Brooke – Deputy Legal Director, Economic Justice Project (Ashkenazi Jew)

? Mary Bauer – Deputy Legal Director, Immigrant Justice (Ashkenazi Jew)

Board of Directors

v – Bennett Grau – Vice Chairman (Ashkenazi Jew)

v – Pam Horowitz – Director (Ashkenazi Jew)

v – Marsha Levick – Director (Ashkenazi Jew)

x – Howard Mandell – Director (Ashkenazi Jew)

v – Lida Orzeck – Director (Ashkenazi Jew)

v – Elden Rosenthal – Director (Ashkenazi Jew)

x – Ellen Sudow – Director (Ashkenazi Jew)

v – Joseph J. Levin – Jr., SPLC Co-Founder (Board Emeritus) (Ashkenazi Jew)

Ze maken er zelf niet echt een geheim van wat hun achtergrond is. Het staat gewoon vermeld op hun site en hun afkomst kun je er zelf wel bij zoeken als je nieuwsgierig bent. En vanuit die invalshoek moeten we deze censuur van blanken dan ook beschouwen, en benoemen. Het zijn keer op keer dezelfden die de vrijheid van meningsuiting aanvallen. En het zijn keer op keer dezelfden die het zwijgen wordt opgelegd.

Niet gelabeld als haatgroepen door de SPLC zijn:

  • Groepen die Joodse supremacisme steunen.
  • Groepen die de invoering van de sharia steunen.
  • Communistische organisaties die klassenhaat, gewelddadige communistische revoluties, de dictatuur van het proletariaat en het prijzen van communistische massamoordenaars propageren.
  • Sociale anarchistische organisaties die geweld en andere misdaden tegen tegenstanders gebruiken.
  • Niet-blanke, pro-terroristische of terroristische organisaties die geweld bevorderen of plegen.
  • Anti-blanke hiphop groepen.
  • BLM

Laatste Nieuws

Verplichte terugkeercursus voor asielzoekers in Denemarken

Onmiddellijk wanneer een asielzoeker naar Denemarken komt, moet de migrant een verplichte cursus volgen over de mogelijkheden die worden geboden voor een terugkeer naar...

Antifa klaagt Seattle aan omdat het optreden van de politie hen heeft gedwongen te investeren in betere oproeruitrusting

Agitatoren van de Antifa hebben een rechtszaak aangespannen tegen de stad Seattle en beweren dat een hardhandige reactie van de politie op "protesten" de...

Verontwaardiging en hysterie omdat blanke cheerleaders een foto maken met een T-shirt: ‘I love redneck boys’

Verontwaardiging, hysterie en schizofrenie over 6 blanke middelbare schoolmeisjes die een foto maken met een t-shirt. Ohhh God, nooooo de horror, ze houden van...

Antifa bereidt gewelddadige aanvallen op politie en politieke tegenstanders voor, zeggen de Duitse autoriteiten

De Duitse veiligheidsautoriteiten hebben beweerd dat leden van de uiterst linkse Antifa-beweging aanvallen op politieagenten en politieke tegenstanders voorbereiden, waaronder mogelijke moordaanslagen. De Antifa-beweging in...

Lampedusa: Immigranten eten de kippen, geiten en puppy’s van Rosi op … en schijten dan in haar tuin

Lampedusa: Migranten stalen kippen, geiten en puppy's van een boerin, maar raakten de varkens niet aan. We zijn hier op het agrarische bedrijf van mevrouw...

Noorse gemeente wil de grens sluiten: de besmetting komt uit Zweden

De gemeente Indre Østfold in Noorwegen voert nu strikte beperkingen in om covid-19 te stoppen. Het is sinds verschillende nieuwe gevallen van het virus zijn...

Stockholm: Parkbezoekers hingen lammeren aan bomen en slachtten ze – Politie komt kijken en doet niks

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor de picknick. Het dier werd...

Zuid-Afrika: Crimineel ANC-netwerk heeft een bank geplunderd

Een crimineel netwerk in Zuid-Afrika zou maar liefst 120 miljoen euro hebben verduisterd van de DDPS-bank. Met name functionarissen van de zwarte staatspartij "African...

De muezzin van de Hagia Sophia is overleden aan een hartaanval vlak nadat het een moskee werd

Vorige maand verklaarde Erdogan per decreet dat de Hagia Sophia een moskee werd en naar nu bekend is geworden volgens The Greek City Times,...

Het publiek in de Chinese regio wordt gewaarschuwd na twee doden als gevolg van builenpest

Naar aanleiding van de sterfgevallen is vrijdag een waarschuwing afgegeven in de Autonome Regio Binnen-Mongolië, die de rest van het jaar zal gelden om...

Antifa kwam naar de verkeerde stad – Wordt de stad uit geslagen

Tijdens de pro-politie demonstratie "Back the blue" in Fort Collins, Colorado, braken confrontaties en gevechten uit tussen demonstranten en hun tegenstanders. Toen een groep in het...

Joodse organisaties hekelen Trump’s benoeming van VS ambassadeur Duitsland – Hij bekritiseerde immigratie en de eeuwige Duitse schuld

Dat die Duitse schuld voor eeuwig is en eeuwig moet blijven van de Joden bevestigde de voormalige fysiotherapeut van Ajax, Salo Muller, deze week...

Linkse terroristen bestormden het politiebureau en vielen oudere vrouwen aan

Een menigte van de linkse extremistische Black Lives Matter viel een politiebureau in Portland aan. Toen een oudere vrouw zich uitsprak, goten de antiracisten verf...

Premier Zweden: ‘De vrijheid van meningsuiting is “een bedreiging voor onze democratie”

De regering overweegt verbod op 'racistische organisaties': "Een bedreiging voor onze democratie". Premier Stefan Löfven maakt bekend dat de regering racistische organisaties wil verbieden. Volgens Löfven...

Stockholm: Politie durft niet met de metro – veel te gevaarlijk

De metro van Rinkeby is geen geschikte plek om 's nachts alleen te verblijven - voor de politie. Dit zegt Frida Nordlöf, lokale gebiedsmanager in...

NASA belooft herziening van de namen van planeten – kunnen beledigend zijn

In een persbericht deze week kondigt de National Aeronautics and Space Administration, de Amerikaanse Federal Aviation Administration, aan dat het de bijnamen die aan...

Negers voerden haar aan de krokodillen – nadat ze haar verkracht en doodgeschoten hadden, zegt de FBI

Een tiener die in 2009 in Myrtle Beach, S.C. verdween, werd in 2009 herhaaldelijk verkracht in een 'stash house' van een bende - daarna...

Na 3 miljoen HongKong Chinezen wil het VK nu ook 3 miljoen moslim-Oeigoeren binnenhalen

De parlementsleden dringen er bij Binnenlandse Zaken op aan om de vluchtelingenstatus te verlenen aan alle Oeigoeren die in het Verenigd Koninkrijk aankomen, bericht...

VS: Van verkrachting verdachte moslim wordt vrijgelaten wegens Corona – vermoordt zijn slachtoffer

Een verdachte van verkrachting die werd vrijgelaten uit de gevangenis in het kader van de coronavirus-pandemie, Ibrahim E. Bouaichi, vermoordde de vrouw die hem...

Israëlische ex-politicus viert dodelijke explosie in Beiroet – Beweert dat het een kernbom was

Israëlisch ex-Knesset lid bejubelt Libanon explosie als 'geschenk van God'. Voormalig Israëlisch lid van de Knesset Moshe Feiglin juichte de verwoestende explosie van gisteren in...

CoronaKolder: Voorbeeld

Het is triest om te zien dat veel blogs en sites die vroeger verstandige rechtse of nationalistische sites waren, doorgeschoten zijn in de Corona-waanideeën. Het...

Deze negers hoeven we geen uitkering te geven – Libische kustwacht schiet twee ‘bootvluchtelingen’ dood

Twee Soedanese bootvluchtelingen zijn volgens VN-bronnen doodgeschoten door Libanese veiligheidstroepen. Libië is geen veilige plaats. Het geweld tegen vluchtelingen op hun weg door andere...

Noord-Korea is er niks bij – Twitter censureert tweets met links naar BitChute-videodienst er in

Video hosting service BitChute heeft Twitter beschuldigd van het censureren van tweets inclusief links naar hun platform, en tal van gebruikers hebben de schijnbare...

Zweden besteedt miljoenen aan het redden van de mainstream media

De Zweedse regering rolt een bailout-pakket van 500 miljoen Zweedse kronen (57,5 miljoen dollar) uit om mainstream mediabedrijven, die bijna volledig in Joodse handen...

Duitse Corona-App is lek – Privégegevens te grabbel

Wie had dat gedacht? Geïnfecteerde mensen blijven niet altijd volledig anoniem met de Corona App. Vanaf het begin was het duidelijk dat deze zogenaamde Corona-App...

LEES OOK:

Populair

Recent

Random

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recente reacties

Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek