dinsdag, augustus 11, 2020

Multimiljoenen project voltooid: Berlijn opent nieuw luxe wooncomplex voor illegale migranten

Populair

Stockholm: Parkbezoekers hingen lammeren aan bomen en slachtten ze – Politie komt kijken en doet niks

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor...

Verontwaardiging en hysterie omdat blanke cheerleaders een foto maken met een T-shirt: ‘I love redneck boys’

Verontwaardiging, hysterie en schizofrenie over 6 blanke middelbare schoolmeisjes die een foto maken met een t-shirt. Ohhh God, nooooo...

Stockholm: Politie durft niet met de metro – veel te gevaarlijk

De metro van Rinkeby is geen geschikte plek om 's nachts alleen te verblijven - voor de politie. Dit zegt...

Video toont raketaanval Beiroet – President Libanon sluit ‘raket of bom’ niet uit

De Libanese president Michel Aoun sluit niet uit dat de explosie in Beiroet eerder deze week werd veroorzaakt door...

Engeland: Neger wil blanke dochter ontvoeren – Vader beukt hem tegen het asfalt

Op Twitter is een video geplaatst waarin een blanke Engelsman een zwarte man neerslaat. In de tweet staat dat het...

Negers voerden haar aan de krokodillen – nadat ze haar verkracht en doodgeschoten hadden, zegt de FBI

Een tiener die in 2009 in Myrtle Beach, S.C. verdween, werd in 2009 herhaaldelijk verkracht in een 'stash house'...

Antifa kwam naar de verkeerde stad – Wordt de stad uit geslagen

Tijdens de pro-politie demonstratie "Back the blue" in Fort Collins, Colorado, braken confrontaties en gevechten uit tussen demonstranten en hun...

De muezzin van de Hagia Sophia is overleden aan een hartaanval vlak nadat het een moskee werd

Vorige maand verklaarde Erdogan per decreet dat de Hagia Sophia een moskee werd en naar nu bekend is geworden...

In de stad Berlijn, die zwaar in de schulden zit, zal binnenkort een luxueus wooncomplex in gebruik worden genomen, dat exclusief voor illegale migranten wordt gebouwd voor een miljoenenbedrag. Duitsers, die wanhopig op zoek zijn naar een appartement, staan natuurlijk met lege handen.

Eind 2019 bedroeg de schuld van de deelstaat Berlijn ongeveer 57,5 miljard euro. Maar dit weerhoudt de gewetenloze figuren in de Senaat er niet van om het belastinggeld van hardwerkende burgers met hun volle handen uit het raam te gooien. Eén doelgroep in het bijzonder is in het voordeel van de politici: de illegale migranten. 300 van hen kunnen zich verheugen op een weldadige levenservaring in de nabije toekomst.

Luxewoningcomplex exclusief voor illegale migranten

In de Falkenberger Straße 151 in Pankow-Weißensee is de afgelopen maanden een gebouwencomplex met statige appartementen gebouwd, dat een gruwelijke hoeveelheid miljoenen heeft opgeslokt. Nu is het prachtige gebouw bijna klaar. De nieuwe bewoners kunnen over een paar weken verhuizen. Natuurlijk blijven Duitsers met lege handen staan, want het luxecomplex is uitsluitend bedoeld voor illegalen. En er is en wordt geen enkele moeite gespaard om de woningen zo prachtig mogelijk te maken.

Na een zware dag met de shisha op het balkon kunnen de gasten van Merkel ontspannen in het nabijgelegen natuurreservaat, terwijl hardwerkende Duitsers met een knoop in hun maag zitten. Zoals bekend zijn betaalbare woningen zeldzaam in de hoofdstad. De strijd om een ??leegstaand appartement is des te moeilijker. Soms maken wel 200 aanvragers ruzie over een enkel appartement. Zorgen die illegale immigranten hooguit van geruchten kennen. Een illegaal hoeft zich immers geen zorgen te maken over een passend verblijf als hij zojuist illegaal de BRD is binnengekomen.

Geen hart voor de daklozen

Mensen die helemaal geen appartement hebben zijn natuurlijk ook ongewenst in het luxe complex in de Flakenberger Straße. Uit een volkstelling aan het begin van het jaar bleek dat ongeveer 2.000 mensen in Berlijn dakloos zijn. Deskundigen gaan ervan uit dat er aanzienlijk meer daklozen zijn. Maar ook al zijn het er maar 2.000, dat zijn er 2.000 te veel! Maar de Berlijnse Senaat maakt zich geen zorgen over deze mensen. Het zou gemakkelijk zijn om hen te helpen. Ze besteden liever miljoenen om luxeappartementen voor illegale immigranten te bouwen.

Laatste Nieuws

Verplichte terugkeercursus voor asielzoekers in Denemarken

Onmiddellijk wanneer een asielzoeker naar Denemarken komt, moet de migrant een verplichte cursus volgen over de mogelijkheden die worden geboden voor een terugkeer naar...

Antifa klaagt Seattle aan omdat het optreden van de politie hen heeft gedwongen te investeren in betere oproeruitrusting

Agitatoren van de Antifa hebben een rechtszaak aangespannen tegen de stad Seattle en beweren dat een hardhandige reactie van de politie op "protesten" de...

Verontwaardiging en hysterie omdat blanke cheerleaders een foto maken met een T-shirt: ‘I love redneck boys’

Verontwaardiging, hysterie en schizofrenie over 6 blanke middelbare schoolmeisjes die een foto maken met een t-shirt. Ohhh God, nooooo de horror, ze houden van...

Antifa bereidt gewelddadige aanvallen op politie en politieke tegenstanders voor, zeggen de Duitse autoriteiten

De Duitse veiligheidsautoriteiten hebben beweerd dat leden van de uiterst linkse Antifa-beweging aanvallen op politieagenten en politieke tegenstanders voorbereiden, waaronder mogelijke moordaanslagen. De Antifa-beweging in...

Lampedusa: Immigranten eten de kippen, geiten en puppy’s van Rosi op … en schijten dan in haar tuin

Lampedusa: Migranten stalen kippen, geiten en puppy's van een boerin, maar raakten de varkens niet aan. We zijn hier op het agrarische bedrijf van mevrouw...

Noorse gemeente wil de grens sluiten: de besmetting komt uit Zweden

De gemeente Indre Østfold in Noorwegen voert nu strikte beperkingen in om covid-19 te stoppen. Het is sinds verschillende nieuwe gevallen van het virus zijn...

Stockholm: Parkbezoekers hingen lammeren aan bomen en slachtten ze – Politie komt kijken en doet niks

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor de picknick. Het dier werd...

LEES OOK:

Populair

Recent

Random

1 REACTIE

 1. Doktoren zouden binnenkort gedwongen kunnen worden om abortussen uit te voeren in één Duitse deelstaat

  Nu de Duitse deelstaat Baden-Wurttemberg een tekort heeft aan aborteurs, overweegt de regering artsen te dwingen de procedures uit te voeren – en degenen die niet bereid zijn om ongeboren baby’s te doden, worden mogelijk de sollicitanten uit de banen-pool gehaald.

  Veel van de abortisten in de deelsstaat zijn ouder dan 60 jaar, en een regeringslid, Barbl Mielich, heeft gezegd dat de generatieverandering merkbaarder worden en dat er maar weinig jongere artsen zijn die hen willen opvolgen . Ze zei: ‘Het grootste probleem is dat we de jonge artsen abortus moeten laten plegen. We rekenen erop dat ze door middel van bijscholing worden geïnformeerd dat dit deel uitmaakt van hun werk. ”

  Een mogelijke maatregel die op tafel ligt, is het aanwerven van nieuwe aanwervingen bij instellingen die overheidsgeld ontvangen, afhankelijk van de bereidheid van de artsen om abortussen uit te voeren. Mielich heeft ook verzocht om intrekking van S218 van het Duitse wetboek van strafrecht, waarin staat dat het beëindigen van een zwangerschap kan leiden tot een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.

  De regering handhaaft dit lid echter niet, omdat het niet van toepassing is wanneer de zwangere vrouw de beëindiging vóór 12 weken aanvraagt ??en ten minste drie dagen voor de procedure wordt begeleid. Er zijn uitzonderingen voor gevallen van verkrachting en incest of waarbij het leven van de moeder in gevaar zou komen als de zwangerschap vordert.

  Het hoofd van de Duitse pro-life groep Aktion Lebensrecht fur Alle, Cornelia Kaminski, zei dat het plan ‘verwerpelijk’ was. Ze is van mening dat het dwingen van artsen om deel te nemen aan de procedure in strijd is met de eed van Hippocrates en dat medische actie bedoeld is om het leven te beschermen, niet om te doden, vooral weerloze kinderen.

  De eed van Hippocrates, die eigenlijk teruggaat tot de tijd vóór Jezus Christus, werd historisch door artsen afgelegd. Hoewel artsen er niet wettelijk aan gebonden zijn, wordt het vaak als een morele gids beschouwd. Een van de dingen die het zegt is: “Ik zal niemand een vergift toedienen wanneer daarom wordt gevraagd, noch zal ik een dergelijke cursus voorstellen. Evenzo zal ik een vrouw geen pessarium geven om abortus te veroorzaken. ‘ Zelfs toen werd de handhaving van de heiligheid van het menselijk leven van het grootste belang geacht, zelfs als het ging om degenen die nog moesten worden geboren.

  Ze voegde eraan toe dat het gemakkelijk te begrijpen is waarom het aantal artsen dat bereid is abortussen uit te voeren, afneemt. Ze zei: “Iedereen die ooit een ongeboren baby in de baarmoeder heeft gezien met behulp van echografie, die heeft gezien dat hij tegen zijn duim schopt en zuigt, heeft er een probleem mee om hem eenvoudigweg [uit de baarmoeder] op te zuigen, te snijden of te injecteren [met dodelijk gif].”

  In plaats van artsen te dwingen onethische handelingen te verrichten, zou ze graag zien dat ze vrouwen hulp en financiële steun en ‘moed en perspectief voor een leven met een kind’ zouden bieden.

  Pro-abortusgroepen maakten gebruik van coronavirus om hun oorzaak te bevorderen
  In maart probeerden vier Duitse organisaties die abortussen promoten de coronaviruspandemie te gebruiken om hun agenda te bevorderen . Ze eisten dat de vereiste begeleidingssessie voorafgaand aan het ondergaan van een abortus per telefoon of videoconferentie werd uitgevoerd, en als dat niet mogelijk was, wilden ze dat de counseling en wachttijd werden opgeschort.

  Ze riepen ook op om abortus als een noodzakelijke medische procedure te beschouwen en voor het gebruik van een medicijn dat een medische abortus thuis zou veroorzaken in plaats van in een spreekkamer.

  Het valt nog te bezien of de inspanningen om artsen te dwingen om abortussen in Baden-Württemberg uit te voeren succesvol zullen zijn, maar de maatregel lijkt al veel steun te krijgen in de deelstaatregering, die wordt geleid door de Groene Partij met steun van Christian Democraten. Beseffen ze niet dat er een heel goede reden is dat zo weinig dokters bereid zijn om ongeboren baby’s te doden?

  LifeSiteNews.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recente reacties

Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek