Kijk: Zuid-Afrikaanse neger wil land stelen, politie weigert te helpen

0

De video bevat sterke taal en racistische uitlatingen die sommige kijkers beledigend kunnen vinden…

De informatie werd gedeeld met onze e-mail vanmorgen, waarin een poging tot landjepik werd getoond. De bron heeft gezegd dat de man probeerde het hek te verwijderen zodat hij zijn hut op het land kon bouwen.

De bron die anoniem blijft probeerde de man uit te leggen dat wat hij doet illegaal is omdat het een gehuurd object is. De politie werd gebeld en ze zullen pas een zaak openen als de eigenaar van het pand terugkomt.

Aangezien de eigenaar van het pand niet ter plaatse woont, is het moeilijk om bij het pand te komen tijdens de lockdown-periode, waardoor de man de mogelijkheid heeft om het land op te eisen. De bron zei dat de man hem aanviel na de opname door een steen naar hem te gooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here