De leugen: Groot-Brittannië vocht een schone oorlog tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De waarheid:

Naast het negeren van alle Duitse inspanningen om vrede te sluiten, begonnen Winston Churchill en andere leiders van Groot-Brittannië een oorlog van ongekend geweld te voeren. Op 3 juli 1940 viel een Britse vloot een groot deel van de Franse vloot bij Oran in het zuidwesten van Algerije aan en vernietigde deze om te voorkomen dat deze in Duitse handen zou vallen. De Franse marine ging naar de bodem van de zee, en daarmee 1.297 Franse zeelieden. Churchill en de Britse regering leken het niet erg te vinden dat 1.297 van de zeelieden van hun Franse bondgenoot bij de aanval omkwamen. Deze aanval van de Franse vloot illustreert Churchill’s vastberadenheid om door te gaan met de strijd tegen Hitler “ongeacht de kosten”[1].

Een verrassend aspect van de Britse aanval op de Franse vloot is dat laagvliegende Britse vliegtuigen herhaaldelijk massa’s Franse zeelieden mitrailleerden terwijl ze in het water worstelden. Het is een gebeurtenis die in Frankrijk nog steeds met grote bitterheid wordt herdacht. Deze opzettelijke Britse oorlogsmisdaad werd al snel gevolgd door de moord op de Franse admiraal Francois Darlan door Britse agenten in Algiers.[2]

Groot-Brittannië begon ook de essentiële regel van de beschaafde oorlogsvoering te schenden, namelijk dat de vijandelijkheden beperkt moeten blijven tot de strijdkrachten. Op 11 mei 1940 begonnen Britse bommenwerpers de industriegebieden van Duitsland aan te vallen. De Britse regering nam een nieuwe definitie van militaire doelen aan, zodat deze term elk gebouw omvatte dat op enigerlei wijze, direct of indirect, bijdroeg aan de oorlogsinspanning van de vijand. Op 16 december 1940 vond een aanval bij maanlicht plaats met 134 Britse vliegtuigen op Mannheim, ontworpen “om de maximale schade te concentreren in het centrum van de stad”. Groot Brittannië heeft alle pretenties van het aanvallen van militaire, industriële of andere specifieke doelen met deze actie laten varen.[3]

https://amaleknews.wpcomstaging.com/2019/12/25/hitler-wilde-alleen-vrede-met-groot-brittannie-heeft-zijn-bewondering-en-verlangen-om-engelsen-te-verdedigen-hem-verblind-voor-de-samenzwering-om-duitsland-te-vernietigen/

Op 28 maart 1942 begon het Britse luchtoffensief tegen Duitsland met het bombardement van Frederick Lindemann. Het Lindemann-plan, dat tot het einde van de oorlog onverminderd doorging, concentreerde zich op het bombarderen van Duitse arbeiderswoningen. De Britse bombardementen in deze periode waren eenvoudige terreurbombardementen, bedoeld om het moreel van de Duitse burgerbevolking te verbrijzelen en zo een neiging tot overgave te genereren. De bombardementen richtten zich op dicht bij elkaar gebouwde arbeiderswoningen, omdat een hoger percentage bloedvergieten per ton gedumpte explosieven kon worden verwacht, in tegenstelling tot het bombarderen van huizen van de hogere klasse, omgeven door grote werven en tuinen.[4]

Het hoogtepunt van de Britse bombardementen in het kader van het Lindemann-plan werd bereikt in de nacht van 13 februari 1945, toen een massaal bombardement op Dresden werd uitgevoerd. De bevolking van Dresden was aangezwollen door een horde doodsbange Duitse vrouwen en kinderen die voor het oprukkende Sovjetleger uit renden. Niemand zal ooit weten hoeveel mensen er precies zijn omgekomen bij het bombardement op Dresden, maar schattingen van 65.000 burgerslachtoffers lijken redelijk. Het bombardement op Dresden had weinig militair nut; het was vooral bedoeld om de Duitse burgerbevolking angst aan te jagen en hun wil om de oorlog voort te zetten te breken[5].

Een gruwelijk aspect van de terreurbomaanslagen in Dresden vond plaats tijdens de daglichturen van 14 februari 1945. Op deze dag mitrailleerden laagvliegende Amerikaanse jagers hulpeloze Duitsers terwijl ze naar de Elbe vluchtten in een wanhopige poging om aan de hel te ontsnappen. Omdat Dresden geen luchtverdediging had, waren de Duitse burgers gemakkelijke doelwitten. [6]

Winston Churchill, de man die direct verantwoordelijk was voor het bombardement op Dresden, begon zich publiekelijk te distantiëren van de terreuraanslagen. Churchill verklaarde aan Sir Charles Portal, het hoofd van de Britse luchtstaf, op 28 maart 1945:

Het lijkt mij dat het moment is aangebroken waarop de kwestie van het bombarderen van Duitse steden alleen maar om de terreur te vergroten, hoewel onder andere voorwendselen moet worden herzien. De vernietiging van Dresden blijft een serieuze vraag tegen het voeren van geallieerde bombardementen … Ik voel de behoefte aan meer precieze concentratie op militaire doelen, zoals olie en communicatie achter de onmiddellijke strijdzone, in plaats van louter terreurdaden en moedwillige vernietiging , hoe indrukwekkend ook. [7]

Hieronder: De Britse schutter Victor Gregg was een krijgsgevangene in Dresden die ter dood werd veroordeeld nadat hij twee keer was ontsnapt en een fabriek had platgebrand. Hij was getuige van het bombardement op Dresden en schreef een verslag van de gruwel. Hij verscheen in verschillende Britse tv-programma’s. Zijn boek en interviews ondersteunen het officiële dodental van 25.000. Als we dit cijfer moeten geloven, dan was het bombardement op Dresden een mislukte operatie.

Ondanks de protesten van Churchill gingen de Britse terreurbombardementen onverminderd door tot het einde van de oorlog. Op 3 mei 1945 viel de Britse Royal Air Force de Duitse Cap Arcona en Thielbek passagiersschepen aan. Beide schepen voeren onder vele grote witte vlaggen met enorme Rode Kruis emblemen op de zijkanten van de schepen. De Britse aanvallen, die in strijd waren met het internationale recht, leidden tot de dood van ongeveer 7.000 gevangenen die vanuit het concentratiekamp Neuengamme naar Stockholm werden verscheept. Toen enkele dagen later grote aantallen in concentratiekampkleding gehulde lijken aanspoelden aan de Duitse kust, beweerden de Britten dat de Duitsers de gevangenen opzettelijk hadden verdronken in de Baltische Zee. Het duurde jaren voordat de waarheid van de illegale Britse aanvallen bekend werd.[8]

De Joodse Brigade, die deel uitmaakte van het Britse Achtste Leger, heeft ook veel ontwapende en weerloze Duitse officieren vermoord. De Joodse Brigade was niet opgericht om in de oorlog te vechten, maar om achter het Britse leger aan te gaan en om hooggeplaatste Duitse officieren te vermoorden die zich normaal gesproken nergens schuldig aan maakten, behalve dat ze ter verdediging van hun land hebben gediend. Morris Beckman stelt in zijn boek De Joodse Brigade:

“Dit waren de eerste naoorlogse executies van geselecteerde topnazi’s. Er waren enkele tientallen wraakacties; de hoogste schatting van het aantal executies was 1500. Het exacte cijfer zal nooit bekend worden.”[9]

Why The Truth About Britain’s Role In Fomenting WWII Will Remain Hidden & The Myth She Fought A Clean War Will Persist.


NOTES

[1] Fischer, Klaus P., Hitler and America, Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 2011, pp. 122-123.

[2] Bird, Vivian, “An Examination of British War Crimes During World War II,” The Barnes Review, Vol. VI, No. 6, Nov. /Dec. 2000, p. 56.

[3] Veale, Frederick J. P., Advance to Barbarism, Newport Beach, CA: Institute for Historical Review, 1993, pp. 182-183.

[4] Ibid., pp. 184-185.

[5] Ibid., pp. 185-186, 192-193.

[6] Bird, Vivian, “An Examination of British War Crimes During World War II,” The Barnes Review, Vol. VI, No. 6, Nov. /Dec. 2000, p. 59. See also McKee, Alexander, Dresden 1945: The Devil’s Tinderbox, New York: E.P. Dutton, Inc., 1984, pp. 219-224.

[7] Veale, Frederick J. P., Advance to Barbarism, Newport Beach, CA: Institute for Historical Review, 1993, p. 194.

[8] Weber, Mark, “The 1945 Sinking of the Cap Arcona and the Thielbek,” The Journal of Historical Review, Vol. 19, No. 4, July/Aug. 2000, pp. 2-3; see also Schmidt, Hans, Hitler Boys in America: Re-Education Exposed, Pensacola, FL: Hans Schmidt Publications, 2003, pp. 231-232.

[9] Beckman Morris, The Jewish Brigade: An Army with Two Masters, 1944-45, Rockville Centre, NY: Sarpedon, 1998, p. xiii.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here