dinsdag, augustus 4, 2020

Kerk waar Jezus het wonder verrichtte van het voeden van 5.000 mensen in brand gestoken en bedekt met Hebreeuwse Grafitti (2015)

Populair

Florida: Onthoofde pedofiel gedumpt buiten de woning van de rechter die hem vrijliet

Het onthoofde lichaam van een beruchte pedofiel werd door onbekende personen buiten de woning van de rechter geplaatst, die...

Historicus: “Afrikanen moeten worden veroordeeld voor de slavenhandel”

Professor Abiola Félix Iroko gaf een interview op Benin Web TV waarin hij de noties van de geschiedenis van...

Twee pedofielen hartstikke doodgeslagen in de gevangenis

Onlangs zijn twee gevallen van pedofiele moorden in gevangenissen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk opgemerkt. Een van...

Nu ook neger-militie in Engeland

Begin vorige maand zagen we een zwarte militie-groep, die zichzelf de ‘Not F ** king Around Coalition’ (NFAC) noemde,...

‘Geef geld of we branden je winkel plat’ – BLM perst nu kleine winkeliers af voor ‘herstelbetalingen’

BLM "Activisten" bedreigen bedrijven in Louisville: betaal ras-herstelbetalingen of we zullen je online vernietigen. In wat een lokale inwoner "criminele...

De politie van Minneapolis stuurt een bericht naar de inwoners: ‘Gehoorzaam criminelen en ‘Wees voorbereid’ om beroofd te worden’

De Politie van Minneapolis heeft een e-mail gestuurd naar de bewoners die zegt dat ze misdadigers moeten gehoorzamen en...

Omdat haar naam op het recept stond – Afghaan slaat zijn vrouw in elkaar

Een jonge Afghaanse vrouw werd door haar man in elkaar geslagen omdat ze haar naam aan de dokter -...

Een legermacht van 11.000 vreemdelingen is Italië binnengevallen afgelopen week

Italië heeft de afgelopen weken een enorme toename van het aantal migranten gezien. Vorige week kwamen er maar liefst...

Homoseksuelen en seriemoordenaars: de duistere kant van de Pedo-LGBT-lobby (Hervé Ryssen)

Veel seriemoordenaars zijn homoseksuelen. Dit is wat te zien is in Stéphane Bourgoin’s boek “The Black Book of serial...

Verkrachtingshoofdstad Berlijn: Merkel’s migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen

In rood-groene Berlijn komen gemiddeld twee verkrachtingen per dag voor. De gasten van Merkel - illegale migranten - zijn...

De Galilese kerk waar Jezus het wonder van het voeden van de 5.000 mensen zou hebben verricht, is in brand gestoken bij een vermoedelijke brandstichting.

Hebreeuwse graffiti werd ook gespoten op de muren van de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen, die de verering van ‘valse goden’ aan de kaak stelt.

Een adviseur van de katholieke kerk heeft nu de Joodse extremisten de schuld gegeven van de ‘betreurenswaardige’ aanval nadat de Israëlische politie zei dat er een ‘sterke mogelijkheid’ was dat de brand opzettelijk werd aangestoken.

Het huidige bouwwerk is gebouwd op de overblijfselen van een Byzantijnse kerk uit de vijfde eeuw in Tabgha aan de oevers van het Meer van Galilea – waar veel christenen geloven dat Jezus 5.000 volgelingen voedde met slechts vijf broden en twee vissen.

De politie bevestigde dat er grote schade was aan zowel de binnenkant als de buitenkant van het gebouw nadat de brand midden in de nacht was uitgebroken.

Een monnik en een kerkvrijwilliger werden door rookinhalatie in het ziekenhuis opgenomen, maar het ongelooflijke is dat de gebedsruimte onaangetast is gebleven.

De nationale misdaadafdeling van de Israëlische politie op de Westelijke Jordaanoever onderzoekt het incident nu.

https://amaleknews.wpcomstaging.com/2019/12/25/vernietiging-en-ontheiliging-van-christelijke-heilige-plaatsen-na-1948-in-israel/

Pater Gregory Collins, hoofd van de Orde van Sint Benedictus in Israël, die de site onderhoudt, zegt dat meer dan 5.000 mensen de kerk dagelijks bezoeken. Hij zei dat de kerk de komende drie dagen gesloten zou zijn vanwege de brandschade.

Het is betreurenswaardig, absoluut betreurenswaardig. Ik beschouw zo’n aanval niet alleen als een aanval op een religieuze plaats, op een heiligdom, maar ook op een van de meest bezochte plaatsen in Israël”, zei Collins.

Het is ook een aanval op de vrijheid van meningsuiting, de democratie en het recht om hier te wonen.

Premier Benjamin Netanyahu veroordeelde het incident en gaf het hoofd van het Israëlische bureau voor binnenlandse veiligheid Shin Bet opdracht om “een volledig en snel onderzoek in te stellen”.

De schandelijke brandstichting van vanmorgen in een kerk is een aanval op ons allemaal. In Israël is de vrijheid van godsdienst een van onze kernwaarden en wordt deze gewaarborgd door de wet,” zei Netanyahu.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze verachtelijke misdaad zullen de volle kracht van de wet onder ogen zien. Haat en onverdraagzaamheid horen niet thuis in onze samenleving.

De Israëlische president Reuven Rivlin zei dat de autoriteiten alles in het werk zouden stellen om de verantwoordelijken te arresteren.

Een dergelijke vreselijke ontheiliging van een oude en heilige plaats van gebed is een aanval op het weefsel zelf van het leven in ons land, waar mensen van verschillende geloofsovertuigingen proberen samen te leven in harmonie en wederzijdse tolerantie en respect,” zei Rivlin.

https://amaleknews.wpcomstaging.com/2020/01/28/de-etnische-zuivering-van-palestijnse-christenen-waar-niemand-het-over-heeft/

De Byzantijnse mozaïekvloer van de kerk, en de religieuze betekenis van de site, trekt jaarlijks duizenden bezoekers van alle geloofsovertuigingen en is daarmee een van de meest populaire halteplaatsen voor christelijke pelgrims die het Heilige Land bezoeken.

Pater Matthias Karl, een Duitse monnik van de kerk, zei dat een souvenirwinkel, een kantoor voor pelgrims en een vergaderzaal zwaar beschadigd waren en dat bijbels en gebedenboeken werden vernietigd in het vuur.

Hij zei: ‘Het is totaal verwoest. De brand was zeer actief.’

Een passage uit een Joods gebed, waarin werd opgeroepen tot de eliminatie van de afgoderij, werd ook gespoten in rode graffiti op een muur buiten de kerk gevonden na de brandstichting.

Wadie Abu Nasser, een adviseur van de rooms-katholieke kerk in het Heilige Land, zei dat de schijnbare brandstichting in de hele christelijke wereld zou weerklinken.

Het wereldwijde imago van Israël zal worden geschaad’, zei hij tegen de Israëlische publieke radio.

Als je één en één samenvoegt, tussen de graffiti en de brandstichting, kun je tot een conclusie komen over de potentiële verdachten.

Agenten hadden in eerste instantie 16 joodse seminariestudenten uit de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever gearresteerd in verband met de brand, maar alle jongeren zijn sindsdien vrijgelaten.

Hun advocaat, Itamar Ben Gvir, vertelde de Israëlische legerradio dat de politie geen bewijs had tegen de jongeren en dat ze alleen al verdacht waren omdat ze er als jonge kolonisten uitzagen.

https://amaleknews.wpcomstaging.com/2020/01/26/zionistische-bendes-steken-moskee-in-beit-safafa-jeruzalem-in-brand-in-een-kennelijke-haatmisdaad/

In de afgelopen jaren zijn moskeeën en kerken het doelwit geweest van vandalen bij soortgelijke aanvallen. Ze worden vaak toegeschreven aan extremistische joden in de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever.

Dergelijke aanvallen worden in het hele politieke spectrum in Israël op grote schaal veroordeeld.

Viceminister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely veroordeelde de kerkverbranding van gisteren en zei dat Israël de vrijheid van godsdienstvrijheid voor alle religies respecteert.

Vorig jaar viel een groep grotendeels Joodse jongeren de buitengebedsruimte van de Kerk van de Vermenigvuldiging langs het Meer van Galilea aan, bekogelde aanbidders met stenen, vernietigde een kruis en gooide bankjes in het meer, aldus pater Matthias.

Er is een lange reeks aanvallen geweest op christelijke en islamitische heilige plaatsen in zowel Israël als op de Westelijke Jordaanoever, waarbij de daders vermoedelijk joodse extremisten waren.

Ik veroordeel dergelijke daden absoluut,’ zei viceminister van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely in een verklaring.

De site is eigendom van de Duitse rooms-katholieke kerk, en de Berlijnse gezant voor Israël Andreas Michaelis zei dat hij ‘geschokt’ was door het incident.

Ik veroordeel deze aanval en elke vorm van geweld tegen gebedshuizen of mensen die er werken ten zeerste, zei hij in een verklaring.

Religieuze instellingen moeten in Israël net zo goed worden beschermd als in Duitsland en Europa.

De Asjkenazische opperrabbijn David Lau zei dat dergelijke incidenten “in strijd zijn met de Joodse waarden en de menselijke moraal”.

Ik roep religieuze leiders op om waakzaam te zijn, zodat extremistische fenomenen de respectvolle betrekkingen tussen de godsdiensten in Israël niet uithollen”, zei hij in een verklaring.

Het delicate weefsel van deze relaties moet behouden blijven.

Nahum Weisfish, een rabbijn uit Jeruzalem, ging met een interreligieuze delegatie naar de kerk om zijn medeleven te betuigen en de aanval te veroordelen.

Hij zei dat de plaats misschien het doelwit was omdat er zo’n 2000 jaar geleden een synagoge stond. Maar hoe dan ook, het is verboden om dit op deze manier te doen. We zijn gekomen om dit te veroordelen’, zei hij.

Church where Jesus performed the miracle of feeding 5,000 set on fire and covered in Hebrew Grafitti

Laatste Nieuws

De eerste rechtop lopende mensen kwamen niet uit Afrika – maar uit Beieren

De rechtop lopen van de hedendaagse mens ontwikkelde zich in Afrika - daar waren paleontologen het tot nu toe over eens. Nu concluderen onderzoekers...

Jerusalem Post: Tienduizenden pedofielen zijn elk jaar actief in Israël

Tienduizenden pedofielen zijn jaarlijks actief in Israël, wat volgens een Israëlische pedofielenvereniging leidt tot ongeveer 100.000 slachtoffers per jaar, schrijft The Jerusalem Post. De Matzof...

Nieuw vrijgegeven beelden van arrestatie George Floyd bevestigen dat hij een junk was die zich tegen arrestatie verzette

Voor het eerst sinds het incident met George Floyd twee en een halve maand geleden is het publiek eindelijk in staat om volledige, onbelemmerde,...

Marine Le Pen belooft criminele migranten uit te zetten als ze in 2022 tot president wordt verkozen

Marine Le Pen heeft gezworen alle criminele migranten uit te zetten als ze in 2022 het Franse presidentschap wint. En Marine Le Pen is de...

Dershowitz: De leeftijd van toestemming moet worden verlaagd, ‘wettelijke verkrachting is een achterhaald concept’

Alan Dershowitz, die beschuldigd wordt van het hebben van seks met meerdere vermeende Jeffrey Epstein-slachtoffers, zegt "wettelijke verkrachting is een verouderd concept" en er...

Een legermacht van 11.000 vreemdelingen is Italië binnengevallen afgelopen week

Italië heeft de afgelopen weken een enorme toename van het aantal migranten gezien. Vorige week kwamen er maar liefst 11.000 aan, waarvan de helft...

Portland: Antifa wilde levend varken onthoofden om een signaal af te geven aan de politie

Politieagenten in Portland, Oregon hebben een levend varken gered dat in het kader van een protest tegen de politie in het openbaar zou worden...

LEES OOK:

Populair

Recent

Random

1 REACTIE

  1. Joden, christenen en islamieten hebben allen een eigen leer…
    Ook in dit bericht van 2015 blijkt dat maar weer.
    Het zal nooit anders worden hier in het aardse rijk…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recente reacties

Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek
Urban Moving Systems on Bibliotheek