vrijdag, juli 3, 2020

2015: Opiniestuk in Israëlische krant roept op Duitsland en Iran te Nuken – “20-30 kernbommen zullen ervoor zorgen dat de klus geklaard wordt”

Populair

Britse politie werkt zich een slag in de rondte, aangifte doen heeft wél degelijk zin – noteert 100.000 haatmisdaden in één jaar

De cijfers van vandaag kwamen op het moment dat de regering een grootscheepse herziening van de wetgeving tegen haatmisdrijven...

De geboorte van het Cultureel Marxisme: hoe de “Frankfurter Schule” Amerika veranderde

De jaren vijftig waren een eenvoudige, romantische en gouden tijd in Amerika. Californische stranden, buitenwijken en stijl. Atlas Shrugged werd...

Wat de overwinning van de vrijmetselaars-marionet Macron betekent voor Westerse patriotten

Alles verliep volgens plan. De steriele bankbediende, het zakelijke liefdeskind tussen François Mitterand en Léon Blum, samengesteld door de zelfgenoegzame...

Een kwaadaardig Duo: Twee wetten die de cultuur van Amerika vernietigden

Een documentatie in twee delen In de 20e eeuw nam het Amerikaanse Congres veel wetten aan die op de een...

Hoe het zionisme hielp bij het ontstaan van het Koninkrijk Saudi-Arabië

De heimelijke alliantie tussen het Koninkrijk Saudi-Arabië en Israël mag geen enkele student van het Britse imperialisme verbazen. Het...

Boris de Turk’ moedigde moslimmigratie aan toen hij burgemeester van Londen was

Ik ben de eerste burgemeester van Londen van ‘moslimafkomst’, zegt Boris Johnson terwijl hij pleit voor Arabische investeringen in...

De oorlog tegen blanken in de reclame

De massamarketing van interraciale relaties, in het bijzonder blanke vrouwen met zwarte mannen, is zo alomtegenwoordig en zo militant...

De connectie tussen Macron en de media

De gele vesten richten met regelmaat hun woede op de media. Ze zijn boos dat die hun grieven niet...

Turken verwelkomen ‘Ottomaanse kleinzoon’ Boris Johnson als Brits leider

Turkije vierde woensdag de Turkse afkomst van de inkomende Britse premier Boris Johnson, waarbij politici en media verkondigden dat...

Een verhaal over woekerpraktijken in het Engeland en het Verenigd Koninkrijk van 757 N.Chr. tot 1694. Een kijkje in de bancaire geschiedenis van het...

Het verhaal begint in het oude Engeland in 757 na Christus in het Koninkrijk van Mercia geregeerd door koning...

“20-30 kernbommen zullen ervoor zorgen dat de klus geklaard wordt”, zegt het opiniestuk op de Israel National News site.

Rechtse media-outlet Israel National News publiceerde dinsdag een opiniestuk waarin Israël werd opgeroepen om nucleaire bommen te lanceren op Iran en Duitsland, slechts enkele dagen nadat de outlet onder vuur kwam te liggen voor het publiceren van een stuk waarin het een oorlogsweduwe beschuldigde van het doden van haar echtgenoot over haar pro-vredes-meningen.

In het opinieartikel dat dinsdag is gepubliceerd, beweert de auteur dat alleen door nucleaire vernietiging van Iran en Duitsland, met elk 20 of 30 nucleaire bommen, de vernietiging van de staat Israël kan worden voorkomen.

“Als Israël niet de wegen van Gods Bijbel bewandelt”, schreef auteur Ben Ben-Eliyahu in het Hebreeuws, “zal het een zware straf krijgen van bijna volledige vernietiging en ondergang en slechts een paar zullen worden gered.”

Een van de missies van Israël is om de misdaden van Amalek te herinneren, een stam die het zuivere kwaad in de Bijbel vertegenwoordigt en die door de Joden moet worden uitgewist.

Onder de afstammelingen van de stam, schrijft de auteur, zijn de Iraanse leiders Ayatollah Ali Khamenei, voormalig president Mahmoud Ahmadinejad en de huidige president Hassan Rouhani.

“Ze missen geen gelegenheid om de noodzaak van de vernietiging van Israël te bespreken”, schreef hij.

Om dit te bestrijden, moet Israël gelijkaardig reageren, verklaarde Ben-Eliyahu. “Op een existentiële bedreiging moeten we reageren met een existentiële bedreiging,” schreef hij, “niet met toespraken in het Congres. We moeten de Iraniërs duidelijk maken dat Israël hun nucleaire programma en Teheran en Isfahan zal vernietigen”.

“Als een vijand opstaat om je te vernietigen, sta dan eerder op om hem te vernietigen: twintig, dertig kernbommen zijn voldoende om de klus te klaren”, ging hij verder.

Hij riep ook het Joodse volk op om de bijna vernietiging door de nazi’s te herinneren en om wraak te nemen op Duitsland, nu een trouwe bondgenoot van Israël.

Wanneer de Messias komt, schreef Ben-Eliyahu, zal Israël de Endlösung terugdraaien. “Twintig, dertig atoombommen op Berlijn, München, Hamburg, Neurenberg, Keulen, Frankfurt, Stuttgart, Dresden, Dortmund en ga zo maar door om er zeker van te zijn dat de klus geklaard wordt. En het land zal duizend jaar lang stil zijn”, schreef hij.

Israel National News weigerde commentaar te geven op de beslissing van de website om de op-ed te plaatsen.

Op-ed calls on Israel to nuke Germany, Iran

Laatste Nieuws

Organisaties dringen aan op de toelating van meer vluchtelingen in Duitsland

27 verenigingen pleiten voor de opvang van meer vluchtelingen. Volgens "Pro Asyl" is de opvang van vluchtelingen een succesverhaal geworden dankzij de inzet van...

Jihad Drugs – Drugsgebruikers financieren terroristen die aanslagen plegen in Europa

In Salerno, een Italiaanse havenstad ten zuidoosten van Napels, werd de drug Captagon, ook wel "Jihad drug" genoemd, ter waarde van meer dan een...

Realiteit in multicultureel Duitsland: genitale verminking neemt met 160 procent toe

En dat is de andere kant van het kosmopolitisme - als gevolg van open grenzen trekken ook barbaarsheid en archaïsche riten binnen vanuit andere...

Ghislaine Maxwell opgepakt en aangeklaagd voor het samenzweren met Jeffrey Epstein om minderjarigen te misbruiken

Ghislaine Maxwell werd gisteren gearresteerd en beschuldigd van het verleiden van een minderjarige en het vervoeren van die minderjarige met de bedoeling om criminele...

Het einde van BLM is nabij – Ze schoppen tegen de verkeerde

Nu zullen ze er achter komen wie werkelijk de macht in handen heeft in blanke landen. En dat zijn niet de autochtone blanken. Er wordt...

Westerse IQ’s daalden met 14 punten in de vorige eeuw door feminisme – studie

Het is niet alleen jij. Mensen worden echt dommer, volgens een nieuwe studie. Onderzoek dat donderdag online is gepubliceerd in het tijdschrift Intelligence beweert dat het...

De Joodse aartsbisschop van Canterbury, Engeland, wil een zwarte Jezus in de oudste kathedraal van het land

Een van de oudste kerken van Groot-Brittannië brengt hulde aan de Black Lives Matter beweging door een versie van Leonardo Da Vinci's "Het Laatste...

LEES OOK:

Interessant

Laatste

Recent

1 REACTIE

 1. Geloof in de ‘Holocaust’ brokkelt wereldwijd af, wat zullen de gevolgen van deze aardbeving zijn?

  ‘De leugens zullen op een dag uit elkaar vallen onder hun eigen gewicht en de waarheid zal opnieuw zegevieren. Het uur zal komen dat we puur en onbesmet zullen blijven zoals onze doelen en overtuigingen altijd zijn geweest. ‘- Joseph Goebbels, april 1945, in een brief aan zijn oudste zoon.

  door Mike Walsh

  De vraag die de slimste filosofen en profeten uitdaagt, is hoe de wereld zal reageren wanneer het holocaustverhaal niet langer als geloofwaardig wordt beschouwd. Wat gebeurt er als de holocaust als vergezocht wordt beschouwd als Sinterklaas een illusie is, net zoals de fabel van de nieuwe kleren van keizer van Hans Christian Andersen.

  Hedendaagse onthullingen van revisionisten, historici en geleerden hebben hun gelijkwaardigheid met de ketterijen van Galileo (1564 – 1642) en ketters zoals Alexander Solzhenitsyn die durfden te twijfelen aan wat George Orwell beschreef als ‘de heersende waarheid’.

  In China, India, het Verre Oosten en het Midden-Oosten is ongeloof in het holocaustverhaal gangbaar. In Afrika en Latijns-Amerika is de holocaust een non-verhaal; een toevluchtsoord voor degenen die door de media worden afgewezen als ‘holocaustontkenners’.
  https://europeansworldwide.files.wordpress.com/2019/12/a-special-kind-of-stupid.jpg

  Zelfs in het Westen, waar de protesterende pleberjers de holocaust constant door hun kelen geramd wordt, brokkelt het verhaal van de holocaust af.

  Tegenwoordig zijn er maar weinig plaatsen waar enquêteurs vragen durven stellen met betrekking tot de officiële kijk op de holocaust. We weten echter dat 79% van de Polen de holocaust als propaganda beschouwt. Hongaren zijn zelfs nog sceptischer: slechts 17 procent gelooft in de verhaallijn van de holocaust.

  De lakmoesproef is de Verenigde Staten, waar de Amerikaanse volkeren veel meer gehersenspoeld zijn door holocaustpropaganda. Maar vandaag denkt een indrukwekkend derde deel van de Amerikanen dat ‘aanzienlijk minder’ dan zes miljoen die zijn vermoord. Een dergelijk verlies aan geloofwaardigheid kan eenvoudigweg niet worden hersteld.

  Er werd me ooit in vertrouwen genomen dat na het einde van de Eerste Wereldoorlog (1914 – 1918) de Britse regering formeel erkende dat lasteraars die zich bezighielden met troepen van het keizerlijke Duitsland fictief waren en slechts propaganda waren om de massa in een oorlogspsychose te brengen. Het resultaat was een ongekende uitstorting van sympathie voor de onrechtvaardige en veel kwaadwillende Duitsers.
  https://europeansworldwide.files.wordpress.com/2019/12/uncensor-the-holohoax.jpg

  Stel je dan de consequenties voor als wordt toegegeven dat het holocaustverhaal onhoudbaar is. Erger nog, in tegenstelling tot de propaganda van de Eerste Wereldoorlog, is de holocaustmythe schaamteloos en illegaal gebruikt om de Duitsers en andere landen miljarden euro’s te melken.

  Niet minder dan de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov accepteren dat historisch revisionisme erkend moet worden. Maar beiden adviseerden voorzichtigheid en controle omdat de consequenties van revisionisme (historische propagandavrije waarheden) niet te overzien waren.

  Men kan alleen maar speculeren over de reactie van miljoenen die beseffen dat ze niet alleen door de holocaustlobby zijn misleid, maar de fraudeurs zelfs hebben geholpen door het holocaustverhaal te verdedigen.

  Een andere kwestie voor speculatie over hoe thans de paniekerige holocaust-lobbyisten, de media, pedagogen, de rechterlijke macht en de politieke elite hun eerdere standpunten zullen verdedigen.
  https://europeansworldwide.files.wordpress.com/2019/12/ircc-statement.jpg

  De kosten van de weerlegging van de holocaust-verhaallijn zijn niet te overzien. Elk boek of tijdschrift dat de leugen van de holocaust in stand hield, zal binnenkort weinig anders gebruiken dan bodembedekking voor vogelkooien; bibliotheken, de inhoud van de geschiedenissecties van de openbare bibliotheek is waardeloos, net als miljoenen films en documentaires. De uitkomst kan gelijk zijn aan de ontdekking dat olie of de Amerikaanse dollar geen waarde meer heeft; het zal levensveranderend zijn.

  De holocaustlobby weten niet hoe de verhaallijn van de holocaust kan worden volgehouden. Hun laatste bolwerk is om ‘verdere opleiding’ toe te passen op dezelfde manier als de naoorlogse ‘Denazificatie Programma’s uit 1946, waaraan Duitsers moesten deelnemen voordat ze een baan of woning konden krijgen.

  Mijn gok is dat, na te hebben aanvaard dat de holocaust niet als geloofwaardiger wordt beschouwd dan Sinterklaas of het nieuwe kleren van de keizer, holocaustpropaganda zal stilletjes worden opgeschort, maar de de Shekel (Israëlische wisselkoers) zal onverminderd doorgaan, misschien wordt het beschreven als het witwassen onder de auspiciën van ‘buitenlandse hulp’ .

  https://europeansworldwide.files.wordpress.com/2019/12/q-why-didnt-germans.jpg
  Dan zal de revisionistische campagne overgaan op de aanval om ervoor te zorgen dat de geldkoe van de internationale jood uit zijn ellende wordt geholpen. Stel je eens voor dat de schatkamer van de vermoorde slachtoffers voor wie compensatie wordt geëist springlevend blijken te zijn.

  In april 1945 schreef de Duitse minister van Informatie Joseph Goebbels aan zijn stiefzoon Harald. ‘De leugens zullen op een dag uit elkaar vallen onder hun eigen gewicht en de waarheid zal opnieuw zegevieren. Het uur zal komen dat we puur en onbesmet zullen blijven zoals onze doelen en overtuigingen altijd zijn geweest.’

  https://russia-insider.com/en/belief-holocaust-crumbling-around-world-what-will-consequences-earthquake-be/ri28114

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recente reacties

Urban Moving Systems on Bibliotheek